Make your own free website on Tripod.com

mrsmlogo.jpg

SCIENCE 4 MRSM MUAR 2000/2001
ALBUM 2

LAMAN PERDANA (Home)

BERITA STUDENTS SC4 | WARMEST APPRECIATION to our TEACHERS | THE BOYS PAGE | THE GIRLS PAGE | ALBUM 1 | ALBUM 2 | ALBUM 3 | ALBUM 4 | ALBUM 5 | HTML TUTORIAL | STUDENTS CORNER | THE NEXT EDUCATION | STUDENTS E-MAIL | CONTACT US

".......Welcome to our class's album. Album nih sebenarnyer tak lengkap lagi. So, aku harap korang boleh la scan dan send gambar-gambar korang kat umah tu untuk dimasukkan kat dalam site nih. Selamat malayari site album nih. Kalau korang nak tengok gambar-gambar tu dengan lebih jelas, klik kat gambar tu. Please mail aku kalau nak hantar gambar suhana7@hotmail.com atau afini@hotmail.com......."

Welcome Mat

PENTING..!!
 
Gambar-gambar di bawah nie disetkan dalam saiz thumbnail sahaja(kecil). Untuk melihat gambar dengan lebih jelas, sila klik pada gambar tersebut ... !!!

papamandumi.jpg

PaPA_M & UmI 20O1

Girls dgn Ustaz Khaidzir

GrAduAt3d GiRlS d3NgAN UstAZ KhAiDZiR

possing

LAsT DaY 0F 5 Sc 4 2O01

Last Day 5 Sc 4 2001

Th3 LaST M0M3nT 0F 5 sC 4 2O01

Last Day 5 Sc 4 2001

LAsT DaY 0F 5 Sc 4 2O01

Space Background with Welcome

Designed and Authorized by Webmaster m0nchu