Make your own free website on Tripod.com
SCIENCE 4 MRSM MUAR 2000/2001
ALBUM 1

LAMAN PERDANA (Home)

BERITA STUDENTS SC4 | WARMEST APPRECIATION to our TEACHERS | THE BOYS PAGE | THE GIRLS PAGE | ALBUM 1 | ALBUM 2 | ALBUM 3 | ALBUM 4 | ALBUM 5 | HTML TUTORIAL | STUDENTS CORNER | THE NEXT EDUCATION | STUDENTS E-MAIL | CONTACT US

"........Welcome to our class's album. Album nih sebenarnyer tak lengkap lagi. So, aku harap korang boleh la scan dan send gambar-gambar korang kat umah tu untuk dimasukkan kat dalam site nih. Selamat malayari site album nih. Kalau korang nak tengok gambar-gambar tu dengan lebih jelas, klik kat gambar tu. Please mail aku kalau nak hantar gambar suhana7@hotmail.com atau afini@hotmail.com......"

Welcome Mat

Designed and Authorized by Webmaster m0nchu

PENTING..!!
 
Gambar-gambar di bawah nie disetkan dalam saiz thumbnail sahaja(kecil). Untuk melihat gambar dengan lebih jelas, sila klik pada gambar tersebut ... !!!

joe.jpg

TH3 Qu33N

Sabarians Boys

B0Ys HoM3r0om SaBAr 2O01 d3ngAn "PapA_M" & FAmIly

Jamuan Homeroom Sabar 2001

CH3f d3 JaMUaN H0m3ro0m SaBaR 2O01

bunga manggar1

HaRi AnUg3rAh 2o01

Bunga manggar2

HaRi AnUg3rAh 2O01

Please visit and sign sc4 guestbook

Please sign 5 science 4 Guestbook !!