Make your own free website on Tripod.com
SCIENCE 4 MRSM MUAR 2000/2001
STUDENTS CORNER

LAMAN PERDANA (Home)

BERITA STUDENTS SC4 | WARMEST APPRECIATION to our TEACHERS | THE BOYS PAGE | THE GIRLS PAGE | ALBUM 1 | ALBUM 2 | ALBUM 3 | ALBUM 4 | ALBUM 5 | HTML TUTORIAL | STUDENTS CORNER | THE NEXT EDUCATION | STUDENTS E-MAIL | CONTACT US

Assalamualaikum... aper khabaq kengkawan? OK la.. akhirnya siap jugak site STUDENTS CORNER nih setelah terkandas selama 2 hari selepas di rasmikan di dalam WWW kerana kekontangan bahan. Alhamdulillah, ader juga rakan-rakan kita yang sanggup tampil ke hadapan untuk menyumbangkan hasil karya mereka kat dalam site nih. Sebagai balasan... gambar mereka aku pampangkan kan dalam site nih... bagi glamour sikit.. hehe. So, saper-saper lagi yang nak glamour/popel boleh la menghantar hasil karya atau aper-aper jer kat aku, ok? SO, selamat membaca dan jangan luper sign guestbook. bye :)

Welcome Mat

Hieroglyphic Divider

Love Words by Azlinda Abdul Shukur

mypic.jpg

Space Background with Welcome

Designed and Authorized by Webmaster m0nchu